Podršku SNS okupljeni građani iskazuju transparentima “Zajedno možemo sve, dela govore”, stranačkim, kao i zastavama Srbije.

Na početku skupa emitovan je video spot o dosadašnjim rezultatima vladajuće stranke, a na stadionu su i građevinske mašine, kao i bager “Radiša”, kao simbol izgradnje i velikih investicija u infrastrukturu Srbije u poslednjih sedam godina.

Građani su pre početka skupa na dva video bima imali priliku da čuju poruke nekih od kandidata sa liste naprednjaka za parlament - prve na listi dr Danice Grujicić, Jelene Begović, Stojana Radenović…, zašto su odlučili da podrže SNS na ovim izborima.

I nešto pre podneva do stadiona u Merošini protezale su se kolone ljudi, automobila i autobusa, dugačke nekoliko kilometara, a na ulazu u Merošinu istaknuti su transparenti “Dobrodošao, predsedniče”.

Skupu prisustvuju direktorka Instituta za onkologiju dr Danica Grujičić, matematičar Stojan Radenović, koji je drugi na listi SNS za republičke izbore, direktorka Instituta za Jelena Begović, direktorka KBC Bežanijska kosa Marija Zdravković, koje su takođe na listi naprednjaka, a tu su i funkcioneri stranke Ana Brnabić, Maja Gojković,Siniša Mali, Nikola Selaković, Darko Glišić...

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić došao u pratnji Danice Grujičić i Ane Brnabić na predizborni skup u Merošini.

Prva na skupu se obratila Olja Petrović, poslanica SNS iz Pirota.

- Srbija je danas država u kojoj će i naša deca imati budućnost. Srbija je danas na putu uspeha, a o tome svedoče dela... Dovoljno je samo da otvorimo oči i vidimo jasan napredak. Završen je Koridor 10 i hiljade i hiljade autoputeva, gradimo ih trenutno 10. Naši roditelji to nisu mogli ni da zamisle, po tome vidimo koliko se naša država promenila. Srbija je danas najbrže rastuća zemlja u Evropi, jednako nam je važan svaki deo Srbije.. Ulaže se u zdravstvo kao nikada ranije. Sada moramo svi zajedno da napredujemo još dalje, zato nam je pobeda još važnija, da nastavimo sa ovakvim rezultatuma. Jasna je poruka - nema povlačenja i povratka u prošlost - rekla je Olja.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".