Подршку СНС окупљени грађани исказују транспарентима “Заједно можемо све, дела говоре”, страначким, као и заставама Србије.

На почетку скупа емитован је видео спот о досадашњим резултатима владајуће странке, а на стадиону су и грађевинске машине, као и багер “Радиша”, као симбол изградње и великих инвестиција у инфраструктуру Србије у последњих седам година.

Грађани су пре почетка скупа на два видео бима имали прилику да чују поруке неких од кандидата са листе напредњака за парламент - прве на листи др Данице Грујицић, Јелене Беговић, Стојана Раденовић…, зашто су одлучили да подрже СНС на овим изборима.

И нешто пре поднева до стадиона у Мерошини протезале су се колоне људи, аутомобила и аутобуса, дугачке неколико километара, а на улазу у Мерошину истакнути су транспаренти “Добродошао, председниче”.

Скупу присуствују директорка Института за онкологију др Даница Грујичић, математичар Стојан Раденовић, који је други на листи СНС за републичке изборе, директорка Института за Јелена Беговић, директорка КБЦ Бежанијска коса Марија Здравковић, које су такође на листи напредњака, а ту су и функционери странке Ана Брнабић, Маја Гојковић,Синиша Мали, Никола Селаковић, Дарко Глишић...

Председник Српске напредне странке Александар Вучић дошао у пратњи Данице Грујичић и Ане Брнабић на предизборни скуп у Мерошини.

Прва на скупу се обратила Оља Петровић, посланица СНС из Пирота.

- Србија је данас држава у којој ће и наша деца имати будућност. Србија је данас на путу успеха, а о томе сведоче дела... Довољно је само да отворимо очи и видимо јасан напредак. Завршен је Коридор 10 и хиљаде и хиљаде аутопутева, градимо их тренутно 10. Наши родитељи то нису могли ни да замисле, по томе видимо колико се наша држава променила. Србија је данас најбрже растућа земља у Европи, једнако нам је важан сваки део Србије.. Улаже се у здравство као никада раније. Сада морамо сви заједно да напредујемо још даље, зато нам је победа још важнија, да наставимо са оваквим резултатума. Јасна је порука - нема повлачења и повратка у прошлост - рекла је Оља.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".