Podsetimo, Bleki, koji je najviše vremena provodio u centru grada i u prothodniku na Bulevaru Mihajla Pupina svirajući gitaru, pronađen je prethodne nedelje u sredu u Kosovskoj ulici, nedaleko od Riblje pijace, bez svesti i disanja, u lokvi krvi.

On je zadobio prelome lobanje i rebara, te je, uprkos tome što je primljen u Urgentni centar, podlegao povredama.

Foto: Printskrin / Tviter/@RandyMrsh

 

Bio je voljen među Novosađanima koji se na društvenim mrežama i dalje opraštaju od njega.

- Dotični nije ubio Blekija, već i deo Novog Sada, zauvek - naveo je jedan građanin.

Žarko R. je priznao u policiji delo i ispričao zbog čega je to uradio. "Tražio sam Kristijanu pare. On mi je dao 390 dinara, rekao je da samo to navodno ima. Pukao me je bes. Počeo sam svesno da ga udaram".

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo je istragu protiv Žarka R. (21) zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo, za koje preti kazna od 10 godina zatvora do doživotne robije.

Foto: Kanal 9 printskrin

 

 

 

Kristijan je na svom jutjub kanalu objavio kaver pesmu Vojvođanskog bluz benda "Neko kao ti", te se i tamo mogu pročitati mnogobrojni dirljivi komentari namenjeni Blekiju.

- Svaki prolazak centrom bio je lepši kad ti sviraš. Hvala za svaku muzičku želju koju si nam ispunio. Počivaj u miru! - jedna je od oproštajnih poruka.

- Veče pre toga sam sedeo na klupi i slušao te. Onda su krenuli narodnjaci, a ti si me pogledao, opsovao, pokupio se i otišao. Hteo sam i sinoć da dođem i da slušam Pink Flojda - ističe jedna osoba.

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".