Severina je jednom u intervjuu za “Exkluziv”otkrila svoj recept koji, zapravo, uopšte nije teško slediti.

– Ja jako volim jesti puno voća, ali i povrća. Ustvari – jedem sve. U poslednje vreme jako puno voća, a sada mi odgovara sve šumsko voće, dinje, lubenice - otkrila je i dodala da joj u održavanju linije pomažu i navike koje je usvojila kroz godine.

Foto:Jutjub printskrin/Gloria Glam

 

– Davno sam odlučila da neću svoje telo zasititi toksinima. Nekako mi se čini da sam na dobrom putu da ih potpuno ih izbacim iz prehrane. Ali, jako volim jesti i mogu puno pojesti - priznala je pevačica.

Takođe, dodala je kako svoj dan voli započeti smutijima. Kombinuje voće i povrće, zavisno o tome što joj se nađe u frižideru ili šta joj se u tom trenutku jede. No, najdraža kombinacija su joj, posebno leti, šargarepa, cvekla, maline, jagode, borovnice i kupine pomešane s bademovim mlekom, a ponekad ubaci i malo banane za gustoću, premda joj, kako je rekla, zna biti fino i bez nje.

Foto: ATA images

 

Severina zna da je za dobru figuru potrebno i malo vežbe, a najviše vremena u teretani provede pre turneje.

– Nisam tip koji ide svaki dan u teretanu. Imam dobro telo pa mi je dovoljno čak i jednom sedmično, ali ako se spremam za turneju, onda idem tri- četiri puta - rekla je tada.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".