Северина је једном у интервјуу за “Exkluziv”открила свој рецепт који, заправо, уопште није тешко следити.

– Ја јако волим јести пуно воћа, али и поврћа. Уствари – једем све. У последње време јако пуно воћа, а сада ми одговара све шумско воће, диње, лубенице - открила је и додала да јој у одржавању линије помажу и навике које је усвојила кроз године.

Фото:Јутјуб принтскрин/Gloria Glam

 

– Давно сам одлучила да нећу своје тело заситити токсинима. Некако ми се чини да сам на добром путу да их потпуно их избацим из прехране. Али, јако волим јести и могу пуно појести - признала је певачица.

Такође, додала је како свој дан воли започети смутијима. Комбинује воће и поврће, зависно о томе што јој се нађе у фрижидеру или шта јој се у том тренутку једе. Но, најдража комбинација су јој, посебно лети, шаргарепа, цвекла, малине, јагоде, боровнице и купине помешане с бадемовим млеком, а понекад убаци и мало банане за густоћу, премда јој, како је рекла, зна бити фино и без ње.

Фото: АТА имагес

 

Северина зна да је за добру фигуру потребно и мало вежбе, а највише времена у теретани проведе пре турнеје.

– Нисам тип који иде сваки дан у теретану. Имам добро тело па ми је довољно чак и једном седмично, али ако се спремам за турнеју, онда идем три- четири пута - рекла је тада.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".