Nedavno je sa svojim bendom "Maneskin" napravio više nego uspešnu kampanju za "Gucci", a nakon pobede na Evroviziji svetski brendovi se utrkuju u saradnji sa njima.

Foto: Profimedia

 

Damiano, koji je miljenik žena, mnogima je nažalost slomio srca kada je otkrio da "mogu samo da ga gledaju, ali da ga ne dodiruju", odnosno da ima poverenja u svoju dugogodišnju devojku, alternativni model Đorđu Soreli.

Do sada je bio povezan sa mnogim ženama, a posebno sa basistkinjom Viktorijom De Angelis, iako je to u više navrata odlučno demantovao, ističući da nije tip koji vara.

Međutim, ovo nije sasvim tačno. Naime, i Viktorija i on su bezbroj puta medijima davali dvosmislene izjave da se vole "više od života, ljubavnika, brata i sestre", a sada su učesnici "Iks Faktora" sa kojima su učestvovali rekli da nije sve baš onako kako izgleda.

Naime, nije tajna da je pre prvog javnog nastupa Lukrecija Petrak prekinula s njim, svojom prvom velikom ljubavlju, kojoj je posvetio neke pesme sa prvog albuma, i da je njihova čuvena balada "Coraline" posvećena upravo njoj.

Damiano, emocionalno slomljen, nije se ponašao kako treba, a prisutni tvrde da je upravo tada stupila na scenu, niko drugi do Viktorija.

- LJubili su se na svakom koraku, a iz sobe su se čuli znate već kakvi zvuci i lupanje. Damiano je insistirao da bude u sobi sa Viktorijom. Svi su znali da su zajedno, a ostatak benda nije bio oduševljen - rekao je jedan od takmičara za italijanske medije.

Koliko je sve daleko otišlo svedoči i činjenica da su svi čuli za njihovu svađu pre finala "Iks Faktora".

- Vikali su mu da ako nastavi ovako nema ništa od benda i da to ne može držati u pantalonama. 
To jednostavno nije učinjeno. Ne mešate muziku i zadovoljstvo, to je recept za propast, govorio mu je Itan, dok je Tomas rekao Viktoriji da se sabere - dodao je dobro obavešten izvor.

- Nakon toga više nikada nisu pokušali istu stvar, iako je među njima ostala vrsta s*ksualne napetosti, koju svi vide - zaključio je izvor.

Ubrzo nakon toga, Damiano je sreću pronašao sa Đorđom, sa kojim je u skladnoj vezi,te da u priči ovog učesnika itekako ima istine, svedoči njegovo ponašanje sa Viktorijom na svakom nastupu, ali i posle. Međutim, ostaje da se vidi da li će njih dvoje jednog dana obnoviti svoju romansu.