Tara Simov i Anđela Veštica prešle su put od nerazdvojnih drugarica preko prebijanja i traženja pravde na sudu do pomirenja pred milionskim auditorijumom.

Tara je poznata učesnica treće i četvrte sezone rijalitija "Zadruga" koja je ušla je u svet poznatih kao maloletnica i to na najgori mogući način po nju - dobila je teške i ozbiljne batine od Anđele Veštice.

U Tarinom prebijanju pre 4 godine su učestvovale Anđela Veštica, dve njoj poznate devojke i jedna nepoznata. Tara je tada izjavila za medije da su to bile devojke koje su se družile sa Anđelom i činile joj razne vrste usluga za 50 do 100 Evra. Taru su tada prebile,ošišale i isekle haljinu i ostavile u tom stanju na sred ulice, od tih trauma mlada manekenka se dugo lečila.

Foto: Instagram printskrin/tarasimov

 

 

Sinoć u emisiji kod Ognjena Amidžića, Tara i Anđela su delile sofu na kojoj su "zakopale ratne sekire" i ukratko ispričale nemile događaje iz prošlosti.

Foto: Jutjub printskrin/Ami G Show

- Pogrešila sam, neke stvari su dovele do tog mog postupka, ja sam nju mnogo volela, bile smo drugarice, ona je mene povredila u jednom momentu, pa sam rešila da i nju povredim i to sam uradila na malo lošiji način i iskreno se kajem. Vreme je da se stavi tačka - rekla je Anđela.

Foto: Jutjub printskrin/Ami G Show

 

 

- Sudski postupak je okončan, meni niko više sudski ne može ništa, mogla sam da nestanem, da se nikada ne pojavim, da kažem da me je briga za pare, poravnanje... Ona je shvatila da je meni stvarno žao i dogovorile smo se da na neki način rešimo te svari. Meni je bitan odnos sa njom, da ona nema traumu od mene, jer je meni zaista žao - dodala je Anđela.

 

- Imale smo razgovor, vreme je da se stavi tačka. Pravda, koju sam ja tražila sve ove godine, što se tiče suda, nije na mojoj strani. Nije imala nikakvu obavezu da me nazove, javila mi se preko prijatelja, videle smo se i pričale smo - rekla je Tara i dodala:

- Nisam joj verovala da joj je žao jer je napisala: ''Reci joj da mi je kao žao...''. Popričale smo pola sata, ručale jedno dobrih 4 sata. Došli smo do toga da nam je odnos okej. Drago mi je da sam se u svojoj podsvesti rešila te mržnje, žao mi je zbog situacije koja se desila.