Тара Симов и Анђела Вештица прешле су пут од нераздвојних другарица преко пребијања и тражења правде на суду до помирења пред милионским аудиторијумом.

Тара је позната учесница треће и четврте сезоне ријалитија "Задруга" која је ушла је у свет познатих као малолетница и то на најгори могући начин по њу - добила је тешке и озбиљне батине од Анђеле Вештице.

У Тарином пребијању пре 4 године су учествовале Анђела Вештица, две њој познате девојке и једна непозната. Тара је тада изјавила за медије да су то биле девојке које су се дружиле са Анђелом и чиниле јој разне врсте услуга за 50 до 100 Евра. Тару су тада пребиле,ошишале и исекле хаљину и оставиле у том стању на сред улице, од тих траума млада манекенка се дуго лечила.

Фото: Инстаграм принтскрин/тарасимов

 

 

Синоћ у емисији код Огњена Амиџића, Тара и Анђела су делиле софу на којој су "закопале ратне секире" и укратко испричале немиле догађаје из прошлости.

Фото: Јутјуб принтскрин/Ami G Show

- Погрешила сам, неке ствари су довеле до тог мог поступка, ја сам њу много волела, биле смо другарице, она је мене повредила у једном моменту, па сам решила да и њу повредим и то сам урадила на мало лошији начин и искрено се кајем. Време је да се стави тачка - рекла је Анђела.

Фото: Јутјуб принтскрин/Ami G Show

 

 

- Судски поступак је окончан, мени нико више судски не може ништа, могла сам да нестанем, да се никада не појавим, да кажем да ме је брига за паре, поравнање... Она је схватила да је мени стварно жао и договориле смо се да на неки начин решимо те свари. Мени је битан однос са њом, да она нема трауму од мене, јер је мени заиста жао - додала је Анђела.

 

- Имале смо разговор, време је да се стави тачка. Правда, коју сам ја тражила све ове године, што се тиче суда, није на мојој страни. Није имала никакву обавезу да ме назове, јавила ми се преко пријатеља, виделе смо се и причале смо - рекла је Тара и додала:

- Нисам јој веровала да јој је жао јер је написала: ''Реци јој да ми је као жао...''. Попричале смо пола сата, ручале једно добрих 4 сата. Дошли смо до тога да нам је однос океј. Драго ми је да сам се у својој подсвести решила те мржње, жао ми је због ситуације која се десила.