Uzrujana devojka na društvenoj mreži Redit podelila je i scrinšat razgovora sa njom. Nakon što je saznala da je majka njezinog budućeg supruga pronašla savršenu haljinu za venčanje, buduća mlada poželela je da je vidi.

"Kako izgleda tvoja haljina? Čula sam da si je naručila", napisala je, a buduća svekrva poslala joj je fotografiju haljine uz koju je naglasila da je boje šampanjca.

Iako svilena haljina nije bila bela, mnogi korisnici Redita istakli su da je verojatno njezina buduća svekrva shvatila da je ipak neprikladna za venčanje jer je bez ikakvog razloga počela da se brani.

- Ona zna da haljina nije dobra. Nisi je pitala koja je boja, no ona je ipak napisala da se radi o boji šampanjca - glasio je jedan od komentara.

Foto: Redit printskrin

 

 

Neke korisnice Redita su nesrećnoj mladi napisale da nema razloga za brigu jer su one imale loša iskustva sa haljinama iz iste trgovine.

"Nedavno sam naručila haljinu sa upravo tim uzorkom boje. Ona je više žuta nego što se čini na fotografiji", "Haljine iz te trgovine su totalno sr*nje i ne izgledaju kao na slici, pa će verovatno ipak morati da nabavi neku drugu", "Naručila sam venčanicu iz te trgovine i izgledala sam kao slezov kolačić. Bila sam jako tužna i razočarana", tešile su je Reditovke.

Nakon toga oglasila se i jedna žena koja je nesrećnoj mladi dala koristan savet.

"Ako tvoj svekrva još nije udata, pričekaj do njenog venčanja i onda izaberi najbelju haljinu koja liči na venčanicu… Onda, kad ona totalno poludi zbog toga, kaži joj 'Pa haljina nije bijela, već je boje vanilije ili slično'."

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".