U anonimnoj objavi na društvenoj mreži Redit, žena je ispričala kako je na njenom venčanju izbila svađa zbog koje je rekla ocu i njegovoj supruzi da napuste događaj.

- Želela sam sve tradicionalne stvari. Da se majka sprema sa mnom, otac me otprati do oltara... - navela je dodajući kako su se svi fotografisali, a ona je želela fotografiju na kojoj je samo sa svojim roditeljima.

Foto: Profimedia

 

Problem je nastao zbog toga što je to smetalo novoj supruzi njenog oca. Govorila joj je da je njen otac sada njome oženjen i da se ona ne može fotografisati samo sa svojim roditeljima. Otac je poslušao svoju novu suprugu i odbio da se fotografiše bez nje, navodi britanski Miror.

- Rekao mi je da me jako voli, ali da njegovoj supruzi to neće biti prijatno - kazala je žena na Reditu.

Povređena što je izabrao želju svoje supruge pre nego njenu na dan njenog venčanja, rekla mu je da ode i da ne želi sa njim da otpleše prvi ples niti da čuje njegov govor. Sledećeg dana nazvao ju je u suzama želeći da izgladi situaciju, ali nije bila spremna da čuje njegovo izvinjenje.

Foto: Profimedia

 

 

- Rekla sam mu da je dobro što ima još jednu ćerku i što ima priliku da bude otac mlade u jednom trenutku - navela je, pa upitala korisnike društvene mreže da li se ispravno ponela u ovoj situaciji.

- Reakcija vaše maćehe bila je preterana, a vaš je otac trebalo bi da ima vas kao prioritet. Imate svako pravo da budete povređeni - bio je jedan od odgovora na njeno pitanje.

- Izgubio je uspomenu koja se događa jednom u životu - naveo je drugi korisnik dodajući kako je trebalo da se suprotstavi supruzi.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".