Šta je najluđe što je neko uradio za vas od vaših udvarača?

- Volim ozbiljne muškarce, zrele, nisam neko koga može da privuče detinjast karakter, tako da ako me pitate za udvarače koje sam uzimala u obzir, to su uvek bili neki zreli ljudi, sigurni u sebe i u svoj uspeh. Ne bi bilo potrebe da izvode ne znam kakve kerefeke i ludosti da bi to mene očaralo jer mene oduševljavaju ličnost, snaga, potreba da me neko zaštiti, briga i muževna emotivnost. To je ono čemu se divim.

Foto: V. Danilov

Od kojeg kućnog posla dobijete fras?

- Brisanje prašine je apsolutno nezanimljivo čak i ako to činite uz svoju omiljenu pesmu, dok je kuvanje izuzetno kreativno i dozvoljava vam da se razmaštate. Posebno ako večerom hoćete da obradujete nekog ko vam je drag.

Koje predrasude ljudi najčešće imaju o vama?

- Veoma često oni koji me ne poznaju misle da sam hladna i uobražena, što je sasvim suprotno istini. Mada verovatno moj nastup utemeljen na samopouzdanju dovodi do toga da se stiče takav utisak. Oni koji me upoznaju odmah se rastope od topline, a kada govorimo o uobraženosti, žao mi je što nisam takva. Često pomislim kako bi bilo baš dobro da budem baš takva, jer ta vrsta veštačkih osobina danas ume da bude veoma plodonosna.

Foto:Tanjug/Jadranka Ilić

 

Kada biste mogli da zamenite svoj život s jednom osobom, ko bi to bio?

- Volim svoj život. Nisam nezahvalna. I nikad ga ne bih menjala ni sa jednim drugim jer su drugi životi tuđi. Jednostavno nisu moj broj - bili bi mi ili preuski ili šljampavi! A svakom svoj život treba dobro da stoji!

Foto: N. Skenderija

Podelite s nama neki svoj recept koji najbolje pravite?

- Ozbiljna sam kuvarica i umem sve da spremim. Međutim, slane torte su ono što najčešće pripremam. Kada govorimo o gramaži, tu kod mene vlada samo pravilo da svega stavite onoliko koliko vi želite u zavisnosti od ukusa. Jedna od meni najdražih slanih torti je ona s pohovanim pečenim paprikama. Ispečete paprike, oljuštite ih, ispohujete i slažete red paprika, red mocarele, red kačkavalja, pa opet paprika, mocarela, kačkavalj i na kraju paprike, prelivene kiselom pavlakom u kojoj je umućeno jedno jaje. Sve to pospite parmezanom i zapecite. Jednostavno i neodoljivo!

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".