Kristiano Ronaldo u 5.febuara puta 37 godina, ali još uvek je na vrhu svetsko fudbala, što obzirom na tretmane koje sebi obezbeđuje, nije nikakva slučajnost.

On u svoje telo ulaže mnogo, ne samo u smislu napora i opšte nege, već i finansijski. To je ponovo potvrdio izdatkom za koji većina ljudi može samo da sanja. Iako jedno ide sa drugim, moderna tehnologija je skupocena i omogućava najkvalitetniju negu i brigu za telo.

Na društvenim se mrežama Portugalac pohvalio “novom igračkom” vrednom oko 60.000 evra. Reč je o kriokomori u kojoj se nalaze najmodernije sobe za krioterapiju. U njima temperatura može biti i do 200 stepeni celzijusa ispod nule.

Cilj je suziti krvne žile, a potom ih zagrevanjem brzo proširiti. Tako se ubrzava cirkulacija i ubrzava oporavak tela. Veruje se da Ronaldo godišnje troši oko milion evra za posebne metode treninga, spavanja, oporavak, ishranu… Baš kao i drugi vrhunski sportisti koji su zakoračili u tridesete ili su sve bliže petoj deceniji. prenosi Večernji list.

(Večernji list)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".