Kako su saopštili crno-beli, Fejsa je letom iz Beograda preko Istanbula došao na drugi deo priprema Partizana. Fejsa, koji igra na poziciji zadnjeg veznog igrača, nosiće dres sa brojem 15. On je prvo pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku, a 33-godišnji fudbaler potpisao je ugovor na godinu i po dana.

Sa Fejsom u Beograd stiže i njegova supruga sa kojom je u braku 12 godina, a nema sumnje, Suzana će pojačati konkurenciju po lepoticama na tribinama i u ložama Humske.

Ona se izdvaja od klasičnih žena fudbalera, jer nema naloge na društvenim mrežama, retko je možemo videti u javnosti, ali o njenoj lepoti svedoče i fotografije koje objavljuje njen suprug na svom Instagram nalogu.

LJubomir i Suzana imaju dvoje dece, sina Matea i ćerku Petru.

 

Podsetimo, za Partizan je igrao od 2008. do 2011. godine kada je u rekordnom transferu u nacionalnom prvenstvu prešao iz Hajduka iz Kule. Igrao je još za Olimpijakos, Benfiku, Alaves i saudijski Al Ahli. Partizan će se pripremati u Turskoj do 6. februara, kada je planiran povratak u Beograd.

Prolećni deo prvenstva ;Partizan će početi utakmicom protiv Radničkog u Nišu, 12. ili 13. februara. Posle prvog dela šampionata Partizan je prvi na tabeli sa pet bodova više od drugoplasirane Crvene zvezde.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".