Ona je smogla snage da stane pred kamere i kaže kako se izborila sa traumom i zbog čega je godinama ćutala, ali i kako se prvi put suočila sama sa sobom:

 

 

- Kada sma došla kod psihologa i rekla da je sve to bilo, da se to desilo...Kada je sve to ispričano i kada sam sebi priznala da sam žrtva, kada sam se oslobodila tereta odgovornosti osetila sam se bolje, iako mi je bio težak ceo taj proces. Psiholog mi je dala zadatak da je pogledam u oči i da joj sa punim poverenjem kažem da nisam kriva. Međutim, prošlo je više od 45 minuta... Celo moje telo se grčilo kao u nekom napadu, u pokušaju da kaže te dve reči. Kada sam uspela to da kažem zacenila sam se od plača i zaista to "NISAM KRIVA" je nešto najvažnije što onaj koji je doživeo treba sebi da kaže. To je prvi korak - rekla je Milena u emisiji "Ona se budi“.

 

 

Radulovićeva je opisala i kako se osećala nakon što je prvi put bila zlostavljana:

- Kada se taj prvi put dogodi, taj prelazak iz jednog porodičnog odnosa u odnos zlostavljača i žrtve to je toliki šok da se čovek suštinski oseća kao da se to nije desilo. Nakon toga počinje da liči da neki san, ali telo, duša i glava znaju da nije. Faktički da bi izašao iz tih kandži od samog početka moraš da objasniš svima zašto - priznala je glumica.

Ona je navela i kako se osećala tokom celog tog perioda.

 

 

- To je jednostavno jedno duboko gađenje prema sebi i nepoštovanje. Potpuna oduzetost u situacijama kada bi trebalo da se zauzmeš za sebe. Ja nisam mogla da se zauzmem za sebe ni minimalno, iako nisam rođena kao neko ko nije umeo da se zauzme za sebe - navela je Milena Radulović.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".