Она је смогла снаге да стане пред камере и каже како се изборила са траумом и због чега је годинама ћутала, али и како се први пут суочила сама са собом:

 

 

- Када сма дошла код психолога и рекла да је све то било, да се то десило...Када је све то испричано и када сам себи признала да сам жртва, када сам се ослободила терета одговорности осетила сам се боље, иако ми је био тежак цео тај процес. Психолог ми је дала задатак да је погледам у очи и да јој са пуним поверењем кажем да нисам крива. Међутим, прошло је више од 45 минута... Цело моје тело се грчило као у неком нападу, у покушају да каже те две речи. Када сам успела то да кажем заценила сам се од плача и заиста то "НИСАМ КРИВА" је нешто најважније што онај који је доживео треба себи да каже. То је први корак - рекла је Милена у емисији "Она се буди“.

 

 

Радуловићева је описала и како се осећала након што је први пут била злостављана:

- Када се тај први пут догоди, тај прелазак из једног породичног односа у однос злостављача и жртве то је толики шок да се човек суштински осећа као да се то није десило. Након тога почиње да личи да неки сан, али тело, душа и глава знају да није. Фактички да би изашао из тих канџи од самог почетка мораш да објасниш свима зашто - признала је глумица.

Она је навела и како се осећала током целог тог периода.

 

 

- То је једноставно једно дубоко гађење према себи и непоштовање. Потпуна одузетост у ситуацијама када би требало да се заузмеш за себе. Ја нисам могла да се заузмем за себе ни минимално, иако нисам рођена као неко ко није умео да се заузме за себе - навела је Милена Радуловић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".