Na Novom groblju okupili su se članovi porodice, prijatelji i kolege.

Među prisutnima je bio i predsenik Srbije, Aleksandar Vučić, koji se oprosto od prve supruge, sa kojom je dobio dvoje dece. Predsednik je na groblje došao sa ćerkom Milicom i sinom Danilom.

Kseniju Vučić na večni počinak ispratili su članovi porodice, prijatelji i brojni političari.

Foto: Novosti

 

 

Nakon održanog opela, povorka se polako uputila ka grobnom mestu. Na čelu kolone je predsednik Aleksandar Vučić sa decom, kao i Ksenijina majka Nada.

 

Ksenija Vučić (devojački Janković) radila je kao novinar duže od 30 godina.

Foto: M. Anđela

 

 

Rođena je 1968. godine u Beogradu. Pohađala je osnovnu školu "Darinka Pavlović" u Starom gradu. Školovanje je nastavila u rodnom gradu.

Karijeru je započela na TV Studiju B, a poslednjih godina je vodila izuzetno gledane emisije na kanalima TV Pink. Radila u časopisu "Srpska reč", radiju "Fokus" i televiziji "Studio B".

Foto: Arhiva Novosti

 

 

Vodila je intervjue sa brojnim domaćim i stranim istaknutim političarima, poput Ivice Dačića, Čedomira Jovanovića, Nenada Čanka, Edija Rame, Nikole Gruevskog i drugih.

Od 1997. do 2011. godine bila je u braku s Aleksandrom Vučićem, aktuelnim predsednikom Srbije, nekadašnjim premijerom, potpredsednikom Vlade, ministrom odbrane i ministrom informisanja.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".