- Viktor je u julu prošle godine raskinuo dvogodišnju vezu sa manekenkom Sandrom Miljaković i želeo je da neko vreme bude sam. Posle nekoliko meseci momačkog života, desila mu se nova ljubav - priča Viktorov blizak prijatelj za "Informer" i otkriva gde je Brenin sin našao novu devojku.

- Viktor i Lena su se više puta sretali na zajedničkim privatnim proslavama, na kojima je ona bila angažovana da peva. Odmah mu se dopala, ali je odlučio da joj priđe tek nedavno i prizna joj da želi vezu s njom. Lena mu je rekla da takođe ima simpatije prema njemu i tako je sve počelo...

Foto: Instagram printskrin/ viktorernest

 

 

I Viktorova bivša devojka Sandra krenula je dalje! Ona je prebolela Breninog sina pored fotografa Nemanje Novakovića.

- Sandra i Nemanja su ludo zaljubljeni i trenutno su na prvom zajedničkom odmoru u Meksiku. Svoju vezu obelodanili su na društvenim mrežama, gde svakodnevno objavljuju zajedničke fotografije - priča izvor.

Lepa Brena kaže da ona i njen suprug Boba Živojinović ne teraju sinove da se ožene:

- Volela bih da u Bobinom i mom životu sve ide po redu. Najlepše je kada sve ide logičnim sledom. Mislim da je Stefan zreo momak da sam odlučuje o svojim emotivnim izborima, a za Viktora mislim da je još mlad. Ima samo 24 godine i tek mu predstoje izbori.

(Informer)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".