Hrvatski pevač Petar Grašo i ćerka muzičara Tončija Huljića Hana Huljić uskoro će postati roditelji.

Prinova će stići početkom leta, a oni planiraju i venčanje, koje bi se trebalo održati u martu, kada Grašo slavi i rođendan.

Sada se, po prvi put oglasio pevač i prokomentarisao kako se oseća povodom nove životne uloge koja ga uskoro očekuje.

‒ Trebalo mi je neko vreme kao verovatno svakom čoveku da sam sa sobom osvestim tu divnu informaciju i sada živimo u slatkom iščekivanju. Kad zatvorimo vrata naše kuće, mi smo kao sve normalne porodice koje čekaju prinovu – izjavio je Petar Grašo.

Foto: Printskrin/Instagram/petar_graso_fan_page

 

Budući otac osvrnuo se i na famozno menjanje pelena:

‒ Mislim da ima i drugih članova ove familije koji bi trebalo da guglaju kako se to radi - rekao je on.

Podsetimo, Tonči Huljić je nedavno govorio o ćerkinoj trudnoći.

- Gledam one slike, tako. Stalno sam govorio: "Hoćete me više napraviti dedom?" Onda kad je došao taj trenutak, malo me uhvatila panika. Ja sam čovek koji uvek planira na duge staze. A šta sad kad postaneš "dida"? Sad samo čekam - "pradida" - rekao je Huljić.

Foto: Printskrin/Instagram/petar_graso_fan_page

 

Da tridesetjednogodišnja Hana i četrdesetpetogodišnji Petar očekuju dete potvrdila je Martina Podgorski, PR popularnog pevača.

„Informacije o trudnoći Hane Huljić su tačne. Porodica i prijatelji veoma su srećni. Kao to znate Hana i Petar su uvek, a i dalje će se truditi koliko je moguće da sačuvaju svoju intimu dalje od očiju javnosti. Za venčanje planova još nemaju“, rekla je Podgorski početkom januara.

Podsećamo, Grašo i pevačica Danijela Martinović okončali su svoju 24 godine dugu vezu u maju prošle godine, a pevač je nedugo zatim utehu pronašao u ćerki Tončija Huljića.

(24sata.hr/Hello)

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".