Ovaj novopečeni par je posle nekoliko meseci veze priznao da čeka bebu, a vest je potvrdila buduća mama i rekla da će uskoro dobiti prinovu.

Foto: Instagram printskrin/ hana.huljic, Foto: Instagram printskrin/petargrasoofficial

 

- Informacija je tačna, srećni smo i uzbuđeni, ali ništa drugo ne bih komentarisala, volela bih da neke stvari ostanu naša privatnost, izjavila je Hana za Jutarnji list.

Kako mediji pišu, ćerka Tončija Huljića trduna je oko dvanaest nedelja.

- Informacije o trudnoći gospođice Huljić su tačne. Porodica i prijatelji veoma su srećni. Kao što znate, Hana i Petar su uvek, a i dalje će se truditi koliko je moguće sačuvati svoju intimu dalje od očiju javnosti. Za venčanje planova još nemaju - izjavili su za Dnevnik.hr iz PR službe Petra Graše.

Pevač i njegova 14 godina mlađa partnerka, inače ćerka muzičara, tekstopisca i producenta Tončija Huljića i tekstopisca Vjekoslave Huljić, vezu su započeli prošle jeseni, ali poznanstvo datira od malih nogu.

Hana je prije Petra bila u dugogodišnjoj vezi s džez pijanistom Tomislavom Šošićem, a Grašo je u maju prošle godine raskinuo s pevačicom Danijelom Martinović, s kojom je proveo pune 24 godine.

(Dnevnik.hr)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".