Kao smerna i tiha devojčica prvi put se pojavila na audiciji najpopularnijeg muzičkog takmičenja davne 2005. godine, ali strah i trema su je sprečili da pokaže sve što ume.

- Bila sam u osnovnoj školi kada sam se prvi put pojavila na audiciji u Šapcu, imala sam jako veliku tremu i mnogo sam se plašila. Pri samoj pomisli da odem ponovo na audiciju, ja to nisam mogla, zbog treme se svih narednih godina više nisam pojavljivala. Lupalo mi je srce, ne znam da objasnim taj osećaj, trema me je baš kočila - priznala je Aleksandra.

Prevalila je težak put dok nije skupila hrabrosti da se nakon trinaest godina ponovo pojavi pred Sašom Popovićem, ali ovaj put u Novom Sadu.

Najveću podršku da pobedi sebe i hrabro korača ka ostvarenju svojih snova pružili su joj članovi porodice i prijatelji, koji su je nesebično bodrili.

- Dobro je, dovoljno je - rekao je Popović, a pevačica ne krije da je odmah znala da zalužuje da se pojavi na Grandovoj sceni i iskreno priznala da je očekivala poziv produkcije, koji je ubrzo i usledio.

- Saša je prepoznao šta je trebalo, a onda su mi javili iz produkcije da treba da se pojavim u samo takmičenju, ali očekivala sam poziv. Išla sam na časove pevanja, pripremala sam se, pozabavila sam se i stajlinzima. Radila sam sve što je bilo u mojoj moći- ispričala je Cipka.