Као смерна и тиха девојчица први пут се појавила на аудицији најпопуларнијег музичког такмичења давне 2005. године, али страх и трема су је спречили да покаже све што уме.

- Била сам у основној школи када сам се први пут појавила на аудицији у Шапцу, имала сам јако велику трему и много сам се плашила. При самој помисли да одем поново на аудицију, ја то нисам могла, због треме се свих наредних година више нисам појављивала. Лупало ми је срце, не знам да објасним тај осећај, трема ме је баш кочила - признала је Александра.

Превалила је тежак пут док није скупила храбрости да се након тринаест година поново појави пред Сашом Поповићем, али овај пут у Новом Саду.

Највећу подршку да победи себе и храбро корача ка остварењу својих снова пружили су јој чланови породице и пријатељи, који су је несебично бодрили.

- Добро је, довољно је - рекао је Поповић, а певачица не крије да је одмах знала да залужује да се појави на Грандовој сцени и искрено признала да је очекивала позив продукције, који је убрзо и уследио.

- Саша је препознао шта је требало, а онда су ми јавили из продукције да треба да се појавим у само такмичењу, али очекивала сам позив. Ишла сам на часове певања, припремала сам се, позабавила сам се и стајлинзима. Радила сам све што је било у мојој моћи- испричала је Ципка.