Nezaboravna serija "Srećni ljudi" davnih devedesetih godina osvojila je publiku širom regiona kako fantastičnom glumačkom ekipom, tako i interesantnim dešavanjima porodice Golubović.

Scenario su napisali sjajni Siniša i LJiljana Pavić koji već te 1993. godine znali da će ovo ostvarenje biti vanvremensko, kada je reć o komedijama.

Uloge su pažljivo birane, a deca koja se pojavljuju u zapaženim rolama pokazali su izvanredan talenat, disciplinu i marljivost, ali na razočaranje publike ni maleni Neca (Janko Milivojević), ni njegova drugarica Vesna (Andreja Koršić) nisu odabrali glumu za svoje profesije.

I, danas nakon tri decenije emitovanje ove serije na nacionalnoj frekvenciji izaziva veliko interesovanja, a ukoliko ste se zapitali kako danas izgledaju dečica koja su osvojila naša srca, možete saznati.

Šarmantnu devojčicu Vesnu koja se isticala inteligencijom i dobrotom, igrala je Andreja Koršić koja je danas uspešna producentkinja čije filmove možemo gledati na filmskim festivalima. 

Foto: Printskrin/Jutjub/Glossy

 

Zadržala je nežne crte lica, široki osmeh i svetlu put, ali danas ima kratku frizuru.

Foto: Printskrin/Jutjub/Glossy

 

Siniša je verovao u njen uspeh, ali je Andreja ipak shvatila da posao ispred kamera nije ono što je ispunjava,te je izabrala drugačiju profesiju.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".