Незаборавна серија "Срећни људи" давних деведесетих година освојила је публику широм региона како фантастичном глумачком екипом, тако и интересантним дешавањима породице Голубовић.

Сценарио су написали сјајни Синиша и Љиљана Павић који већ те 1993. године знали да ће ово остварење бити ванвременско, када је рећ о комедијама.

Улоге су пажљиво биране, а деца која се појављују у запаженим ролама показали су изванредан таленат, дисциплину и марљивост, али на разочарање публике ни малени Неца (Јанко Миливојевић), ни његова другарица Весна (Андреја Коршић) нису одабрали глуму за своје професије.

И, данас након три деценије емитовање ове серије на националној фреквенцији изазива велико интересовања, а уколико сте се запитали како данас изгледају дечица која су освојила наша срца, можете сазнати.

Шармантну девојчицу Весну која се истицала интелигенцијом и добротом, играла је Андреја Коршић која је данас успешна продуценткиња чије филмове можемо гледати на филмским фестивалима. 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Glossy

 

Задржала је нежне црте лица, широки осмех и светлу пут, али данас има кратку фризуру.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Glossy

 

Синиша је веровао у њен успех, али је Андреја ипак схватила да посао испред камера није оно што је испуњава,те је изабрала другачију професију.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".