Planovi da otputuje u daleke, tople krajeve nažalost su se izjalovili, ali producent ne žali mnogo, jer je kako kaže, rešio problem koji ga muči odavno.


- To je problem koji sam dobio od sporta i dugo, dugo me je mučio. Otišao sam samo na pregled, ali se lekarima učinilo sumnjivo i odmah su mi zakazali operaciju. Srećan sam mnogo što sam završio sa tim i osećam se mnogo bolje - rekao je Mili.

Zbog postoperativne procedure nije mogao da uživa u prazničnoj trpezi, što je rezultiralo gubitkom kilograma, ali se producent nada da će se uskoro vratiti u dobru formu na kojoj mu svi zavide.

Foto: ATA images

 

- Mršavim jer moram da žvaćem, ko engleska kraljica, po 30 puta svaki zalogaj. Tako da sedim i zvaćem ugavnom - kroz smeh je rekao Mili.

Nakon par dana provedenih u turskoj bolnici, vratio se za Beograd i nastavio sa radom u ''Zvezdama Granda''. Kandidate iz svog tima sada je već dobro upoznao, te sa sigurnošću tvrdi da će mnogi napraviti veliku stvar u muzici.

- Imam njih 6, 7 u glavi koji imaju veliki potencijal. Mislim na moje kandidate iako ja sve kandidate sve gledam isto, i moje i tuđe, tako da vidim potencijale i kod drugih koji su u timovima kod mojih kolega - ispričao je on.

(Grand onlajn)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".