Duže od decenije posle nemilog događaja, Sanja je ostala u informativnoj redakciji ružičaste televizije.

- Taj čuveni pad je bio na samom početku 2000. Sada kad ga vidim, nasmejem se posebno kad je u smešnim video klipovima. Televizija je živ program i dešavaju se nepredviđene stvari iako nisu poželjne. Eto meni se desilo da se onesvestim po čemu su me zapamtili. Sreća pa su stasale nove generacije i malo njih zna da sam ja u pitanju i ako vide snimak - ispričala je Sanja jednom prilikom za "Blic".

Foto: Jutjub printskrin/Glas Srbije

 

 

Sa televizije, ova voditeljka otišla je u Skupštinu i to da radi kao narodni poslanik. Na novom poslu ostala je dve i po godine.

- Znam kako je biti ispred i iza kamere u tzv. poslaničkoj klupi. Lakše je svakako biti novinar, a i to je posao koji vuče - jednom novinar uvek novinar - kaže Sanja.

Po završetku poslaničkog mandata Sanja je bila savetnik ministra rada, a nakon toga radila je u sekretarijatu za migracije, što smatra privremenim pozivom.

- Svaki posao ima mane i prednosti. Novinarstvo je drugačije od drugih zanimanja i uđe ti pod kožu koliko god nekada bilo teško. Prepoznajem šta ima mesa i to me vuče. Volim televiziju i kameru jer tu pronalazim i kreativnost koju moja ličnost izuzetno podržava - otkriva Sanja.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".