Lukas je  odlučan kada je reč o povratku, izjavio je da se više nikada neće vratiti u "Grand", a priznao je i zbog čega:

- Iskreno da kažem, ja sam zbog tog imena Junajted medija prvenstveno i napustio "Zvezde Granda". Ne bih ja to mnogo komentarisao. Ja nisam hteo tamo da budem, nisam želeo da učestvujem u toj njihovoj paradi.

Nisam hteo da učestvujem u toj njihovoj utaji poreza i trange-frange prodajama, u kojima su se odjednom pojavili Dragan Šolak i Dragan Đilas - rekao je Lukas pred gostovanje u emisiji "Amidži šou".

 

Aca je dodao i da ne postoje teoretske šanse, kao ni uslovi, pod kojim bi se on vratio u produkciju na čijem čelu je donedavno bio Saša Popović, gde je nekoliko sezona proveo kao član žirija, a koji je zvanično napustio 2018. godine.

Folker se dotakao i dolaska Svetlane Cece Ražnatović na mesto Jelene Karleuše, on smatra da ona zna šta znači dobro pevati i da će se snaći u žiriju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

- Biće okej Ceca, snaći će se. Ona zna šta znači dobro pevati, ima i svoj ukus, nema potrebe ona za mojim savetovanjem. Žiri će imati sad neku drugačiju notu, možda malo ozbiljniju nego kad je bila Karleuša. Ne gledam "Zvezde Granda", nisam ih gledao ni kad sam ja bio u žiriju, a pogotovo ne sada - rekao je Lukas.