Лукас је  одлучан када је реч о повратку, изјавио је да се више никада неће вратити у "Гранд", а признао је и због чега:

- Искрено да кажем, ја сам због тог имена Јунајтед медија првенствено и напустио "Звезде Гранда". Не бих ја то много коментарисао. Ја нисам хтео тамо да будем, нисам желео да учествујем у тој њиховој паради.

Нисам хтео да учествујем у тој њиховој утаји пореза и транге-франге продајама, у којима су се одједном појавили Драган Шолак и Драган Ђилас - рекао је Лукас пред гостовање у емисији "Амиџи шоу".

 

Аца је додао и да не постоје теоретске шансе, као ни услови, под којим би се он вратио у продукцију на чијем челу је донедавно био Саша Поповић, где је неколико сезона провео као члан жирија, а који је званично напустио 2018. године.

Фолкер се дотакао и доласка Светлане Цеце Ражнатовић на место Јелене Карлеуше, он сматра да она зна шта значи добро певати и да ће се снаћи у жирију.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

- Биће океј Цеца, снаћи ће се. Она зна шта значи добро певати, има и свој укус, нема потребе она за мојим саветовањем. Жири ће имати сад неку другачију ноту, можда мало озбиљнију него кад је била Kарлеуша. Не гледам "Звезде Гранда", нисам их гледао ни кад сам ја био у жирију, а поготово не сада - рекао је Лукас.