Danas u Srbiji oblačno sa susnežicom i snegom na severu i zapadu Srbije, a u centralnim i južnim predelima sa kišom povremeno. Na severu i zapadu može pasti od 2 do najviše 10 cm snega. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -2 do 2, a maksimalna od 0 na severu do 5 na jugu Srbije. Uveče na severu Vojvodine prestanak padavina.

U Beogradu oblačno sa susnežicom i snegom. Vetar ujutru umeren jugoistočni, a zatim slab istočni i severoistočni tokom dana. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura oko 0, a maksimalna do 2. Uveče sneg i oko 0 stepeni.

U Nišu oblačno sa kišom i mogućom susnežicom. Vetar slab istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2, a maksimalna oko 4.

U Užičkom regionu oblačno sa susnežicom i snegom. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1 do 1, a maksimalna od 1 do 3. Na Zlatiboru i Tari oblačno i hladno sa snegom i najviše oko -2.

U Novom Sadu oblačno sa snegom. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1, a maksimalna do 1.

U Subotici oblačno sa snegom. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2, a maksimalna oko 0. Uveče padavine prestaju.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".