Kako je i sam voditelj Ognjen Amidžić rekao, to se dogodilo nakon samo 20 minuta snimanja, a pevačica mu je rekla kako se ne oseća najbolje.

Kako je ova emisija emitovana sinoć, tačno se videlo šta je prethodilo Tanjinoj nagloj reakciji. Naime, najpre je Jovana Jeremić, koja je takođe bila jedna od gošći rekla:

Foto: Jutjub printskrin/AmiG Show

 

 

- Svi su mi rekli: "Tanja i Jovana u jednoj emisiji - to će da bude vatra" -  na šta je Tanja odgovorila:

- Pusti ih, Jovana, nek razmišljaju. Sad sam upoznala Jovanu i baš je pozitivno luckasta, luda je. Svako ko pravi žurku treba da ima Jovanu Jeremić.

- Hvala, Tanja - odgovorila joj je Jeremićeva, ostajući nema na provokaciju.

U nastavku emisije, narednih dvadesetak minuta, svi gosti su pričali o raznoraznim temama, dok je Tanja sve vreme ćutala.

Foto: Jutjub printskrin/AmiG Show

 

 

Čak i kada joj je postavljeno pitanje ono se odnosilo na Jovanu, tačnije: "Šta danas voze muškarci koji su nekada vređali Jeremićevu", na šta je Savićeva kratko odgovorila: "Šlepere". Sa druge strane, voditeljka nije znala odgovor na pitanje: "Koja je Tanjina prva pesma?"

Ona se sve vreme "kiselo" smeškala, "prevrtala očima", a u jednom momentu je počela i da gleda u telefon.

- Ne može posao da bude švaleracija. Ja sad ne aludiram na ovu ženu ovde - rekla je u jednom momentu Jovana, a Tanja je ubrzo rekla: "Moram u WC" i uz osmeh išetala iz studija.

Postoje indicije da je Tanja napustila emisiju upravo zbog Jovane, jer njihov "sukob" datira od oktobra, kada je voditeljka javno "prozvala" Tanju rečima:

Foto: Jutjub printskrin/AmiG Show

 

 

- Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je?

Mediji su nakon toga otkrili da je u pitanju Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, a onda je voditeljka iznela još detalja o njihovoj navodnoj aferi.

- Sve se to desilo na Jahorini dok je on bio u vezi za drugom ženom i puklo je kada je taj političar ušao u drugu, tačnije treću vezu. Letnju avanturu - objasnila je Jovana tada.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".