Baka je sada napisao da razmišlja o novom biznisu, budući da od jutjuba sve manje zarađuje, a objava je mnoge šokirala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

Naime, on je postavio fotografije na svoj Instagram profil sa ulica glavnog grada Holandije, a u opisu slika je napisao:

- Boki Amsterdam

Potom je dodao:

- Počinjem da uzgajam travu - napisao je Baka, u šali ili ne, a potom dodao i "Samo legalno".

Ispod slike su brojni fanovi ostavljali komentare kritikujući ovakvo ponašanje jutjubera, jer je on oduvek protivnik alkohola i opijata - "Baka ti se nikada nećeš smiriti", "Opet on provocira", glasili su neki od komentara zbog čega je jutjuber ubro promenio opis u "Boki Amsterdam". 

Podsetimo, Baka Prase je prvog dana ove godine objavio video na Jutjubu u kome je potvrdio da se iselio iz Srbije i da je njegov novi dom Amsterdam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANJA (@anjablaa)

- Otišao sam iz Srbije, vrlo verovatno trajno. Dobijao sam pretnje od toga da će me prebiti do toga da će me ubiti. Jednostavno, nisam mogao da se nosim sa tim pritiskom. Preselio sam se u Amsterdam. Trenutno sam u stanu kod mame i tate. Prodao sam Ferarija, kupio sam stan u Amsterdamu. Dok mi se stan sređuje živim kod mame i tate - rekao je u novom videu na Jutjubu i dodao:

 

- Nisam više mogao da se nosim sa tim. Gde god idem ljudi me gledaju, posmatraju, ko zna šta ko misli zbog svega što je bilo. LJudima nije bitno da li sam kriv ili ne za bilo šta, samo hoće da me napadaju i optužuju. Ne znam šta će dalje da bude. Nemam nikakav plan. Ne znam da li ću snimati za Jutjub, verovatno ću smanjiti ili skorz prestati.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".