Бака је сада написао да размишља о новом бизнису, будући да од јутјуба све мање зарађује, а објава је многе шокирала.

Наиме, он је поставио фотографије на свој Инстаграм профил са улица главног града Холандије, а у опису слика је написао:

- Боки Амстердам

Потом је додао:

- Почињем да узгајам траву - написао је Бака, у шали или не, а потом додао и "Само легално".

Испод слике су бројни фанови остављали коментаре критикујући овакво понашање јутјубера, јер је он одувек противник алкохола и опијата - "Бака ти се никада нећеш смирити", "Опет он провоцира", гласили су неки од коментара због чега је јутјубер убро променио опис у "Боки Амстердам". 

Подсетимо, Бака Прасе је првог дана ове године објавио видео на Јутјубу у коме је потврдио да се иселио из Србије и да је његов нови дом Амстердам.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANJA (@anjablaa)

- Отишао сам из Србије, врло вероватно трајно. Добијао сам претње од тога да ће ме пребити до тога да ће ме убити. Једноставно, нисам могао да се носим са тим притиском. Преселио сам се у Амстердам. Тренутно сам у стану код маме и тате. Продао сам Ферарија, купио сам стан у Амстердаму. Док ми се стан сређује живим код маме и тате - рекао је у новом видеу на Јутјубу и додао:

 

- Нисам више могао да се носим са тим. Где год идем људи ме гледају, посматрају, ко зна шта ко мисли због свега што је било. Људима није битно да ли сам крив или не за било шта, само хоће да ме нападају и оптужују. Не знам шта ће даље да буде. Немам никакав план. Не знам да ли ћу снимати за Јутјуб, вероватно ћу смањити или скорз престати.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".