Dečak je roditeljima rekao da ide da se vidi sa devojkom i da će biti sa njom, da bi se na kraju ispostavilo da se nisu videli te večeri. Telefon mu nije u funkciji.

Vojivnova majka Suzana Baškot kaže da na nestanak ništa nije nagoveštavalo.

- Nikada ranije se ništa slično nije desšavalo. Otac se čuo sa njim u utorak prepodne poslednji put. Dopisiviali su se tokom posle podneva. Najnormalnije se dogovorio sa ocem kada će da dođe kući. Nije došao kući u dogovoreno vreme, a nije ni otišao tamo gde nam je rekao da će ići. To je sve što imamo od informacija - rekla je dečakova majka.

NJegova majka Suzana ističe da njen sin nije imao problema u školi, kao i da nije bilo neposrednih povoda da ovako nešto uradi.

- Policija je vrlo angažovana. Stvarno se trude. Zvali su sve drugare sa listinga njegovor poziva, prikupljaju informacije. Jutros su me ljubazno zvali da mi kažu da prikupljaju informacija i da pitaju da li se možda pojavio - rekla je ona, dodajući da je njegov telfeon i dalje nedostupan.

Nemanja Božić, njegov trener atletike, kaže da je Vojin poslednji put bio na treningu u ponedeljak.

- Od Vojinovog brata, koji takođe trenira atletiku u istom klubu, saznao sam da je nestao u utorak - naveo je Božić.

Sedamnaestogodišnji Vojin Baškot živi na Banjici, a škola mu je na Novom Beogradu. Svaki trag mu se gubi u utorak 28. decembra, kada nije došao kući.

(Telegraf)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".