Дечак је родитељима рекао да иде да се види са девојком и да ће бити са њом, да би се на крају испоставило да се нису видели те вечери. Телефон му није у функцији.

Војивнова мајка Сузана Башкот каже да на нестанак ништа није наговештавало.

- Никада раније се ништа слично није десшавало. Отац се чуо са њим у уторак преподне последњи пут. Дописивиали су се током после поднева. Најнормалније се договорио са оцем када ће да дође кући. Није дошао кући у договорено време, а није ни отишао тамо где нам је рекао да ће ићи. То је све што имамо од информација - рекла је дечакова мајка.

Његова мајка Сузана истиче да њен син није имао проблема у школи, као и да није било непосредних повода да овако нешто уради.

- Полиција је врло ангажована. Стварно се труде. Звали су све другаре са листинга његовор позива, прикупљају информације. Јутрос су ме љубазно звали да ми кажу да прикупљају информација и да питају да ли се можда појавио - рекла је она, додајући да је његов телфеон и даље недоступан.

Немања Божић, његов тренер атлетике, каже да је Војин последњи пут био на тренингу у понедељак.

- Од Војиновог брата, који такође тренира атлетику у истом клубу, сазнао сам да је нестао у уторак - навео је Божић.

Седамнаестогодишњи Војин Башкот живи на Бањици, а школа му је на Новом Београду. Сваки траг му се губи у уторак 28. децембра, када није дошао кући.

(Телеграф)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".