Лепа Брена и Боба Живојиновић венчали су се давне 1991. године. Због “свадбе века“ прекинут је “Дневник” у пола осам, а детаљи грандиозног славља годинама касније су се препричавали. Фолк звезда блистала је у венчаници куће “Диор”, а процењивало се да је свадба коштала 50.000 немачких марака, што је за оно време било читаво богатство. Брена и Боба пре одласка код матичара забављали су се четири године.

"Кад сам срела Бобу, допала ми се његова спонтаност и искреност и знала сам да као и ја нема много времена за губљење, јер су наше каријере тада биле у зениту. Рекла сам себи - сад или никад! Сећам се, упознали смо се после премијере првог дела филма ‘Хајде да се волимо' у Дому синдиката. Упознао нас је Рака Ђокић. Сећам се да сам давала интервју за ‘Илустровану политику' и да ме је Рака са новинарком закључао у канцеларију да можемо нормално да причамо. У неко доба је Рака ушао са Бобом и упознао нас", објаснила је Лепа Брена у једном од интервјуа.

"Брену је требало још раније да упознам јер смо хтели да је ангажујемо да пева на тениском турниру, али је Рака Ђокић, њен менаџер, касније наш кум, изврдао правдајући се да она има много обавеза. Али заиста јесте тако, она је стално наступала. Кад смо коначно стигли до упознавања, Брена је пришла и рекла ми: ‘Где си ти свих ових година?' То је био судбински сусрет, а првих пар месеци је било врло тешко. Сваки слободан тренутак користили смо да будемо заједно. Залетим се из Ибице у Цирих, дођем да бих је видео",  испричао је Боба једном приликом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)


Њихову бајку, која траје више од три деценије, употпунило је рођење синова Виктора и Стефана. Да је Брени највећа жеља била да заснује породицу, испричао је Зрењанинац Мирко Крлић, који је с певачицом имао емотивну везу.

"Тачно је да је Лепа Брена дуже време била моја девојка и да смо се волели. Али, сада је то већ прошлост и ми смо сада само добри пријатељи. О ономе што прича зрењанинска чаршија, да је требала да се уда за мене и да је, тако рећи, све већ било готово - могу рећи да је све то машта и нечије лепе жеље... Ја могу да изјавим да је, после нашег забављања, Брена за мене била и остала велики пријатељ", испричао је 1985. године своју емотивну причу о Брени.

"И право да вам кажем, нимало се нисам изненадио када је недавно објављено да се удаје. Јер, ја за ту њену жељу већ одавно знам. Док смо били заједно, често ми је говорила: ‘Мирко, највећа ми је жеља да заснујем своју породицу. Стално ме прогони мисао да ће слава једнога дана проћи, а ја остати сама...' Од тог страха никако није могла да се ослободи, поготово што је стално била одвојена од родитеља, који живе у Брчком", изјавио је он тада.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)


Брена и Боба негују међусобно поштовање, уважавање и безгранично поверење једно у друго, певачица једном приликом признала да је тенисер једини за кога је пожелела да се уда.

"Увек понављам како се сигурно ни за кога не бих удала да се нисам удала за Бобу. Није лако са мном, али није лако ни са мушкарцима с ових простора. Тешко је када се споје две енергичне и врло самосталне личности. И тек када желите да прекинете све, деца и разни знакови поред пута опомену вас. Морам да признам како су нас осим емоција и осећаја припадности породици спојиле тешке ствари попут смрти родитеља, киднаповања детета. Прошли смо многе тешке ситуације и то је нашу везу учинило знатно стабилнијом. Када је добро, сви вас воле и пријатељи су вам, а када је тешко, тек тада знате ко вам пружа речи утехе", рекла је Брена.

(Блиц жена/Сабор)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".