Испред његове луксузне виле данас су током дана стално долазили достављачи хране и смењивали се пријатељи и који су желели да га виде после седам година, а виђен је и Шарићев адвокат Радослав Баћовић.

Шарић ће имати право и на сат времена шетње, односно сат времена у дану када ће моћи да напусти кућу и двориште. Бела, луксузна вила Дарка Шарића налази се у елитном делу града, на Дедињу.

Фото: Н. Скендерија

 

 

Његова велелепна кућа окружена је другим вилама, међутим ипак од осталих одудара. Наиме, Шарићева кућа има три улаза, али је једина у овој улици опасана високом белом оградом због чега се не види двориште.

Вила има и обезбеђење, а око целог дворишта са спољне стране налазе се сигурносне камере. Шарић је, подсетимо, јуче, после седам година проведених у притвору, пребачен у кућни притвор са наногицом и довезен око 18 сати марицом која је директно ушла у гаражу куће. Притвор је осим Шарићу укинут и Небојши Сретеновићу, Петру Обрадовићу и Жељку Вујановићу и исто им је одређен кући притвор уз електронски надзор.

Фото: Н. Скендерија

 

 

У овој кући Шарић, који је оптужен за шверц 5,7 тона кокаина из Јужне Америке, ће сада бити са својом невенчаном супругом Ланом. Она му је остала верна све ове године. Пре хапшења Дарка Шарића Лана је била васпитачица и уочи акције "Балкански ратник" радила је на отварању приватног обданишта у Шилеровој улици у Земуну. Ипак, вртић "Штрумпфови" одузет јој је у финансијској истрази, као и стан у улици шпанских бораца на Новом Београду.

Увек дотерана, у фирмираној гардероби је долазила на суђења, носећи ташницу "шанел" и из публике је супругу давала подршку. Лепа бринета је Дарку долазила у приватну посету, тражећи са њим састанак и у "љубавној соби". Они су пре две године добили другог сина, док Дарко из првог брака има ћерку.

Фото: М. Лабудовић

 

 

Међу стварима које му је слала у ћелију била је и књига у којој је написала "Дарко, издржи, воли те Лана", али чувари у Специјалном суду нису дозволили да књига стигне до Шарића. Разлог за то је била могућност да се у посвети крије нека шифрована порука.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".