- Каћи и Марку је ово прво дете, јако су узбуђени, само гледају у бебу. Заљубили су се у Катју на први поглед. Нису штедели пара да јој опреме собу, намештај је стигао директно из Италије, а Каћа је унајмила две дадиље које ће јој помагати око бебе. Јако јој је битно да у неког стекне поверење и да дође време да без размишљања може да им остави ћеркицу и оде на наступ. Наравно, ту је и њена сестра Бојана, која је искуснија с обзиром на то да има дете, па ће јој и она помоћи колико може.

- Све је ово и за Каћу и за Гобељу потпуно ново, још се уходавају, али су пресрећни. Њен план је да се брзо врати на сцену и већ на пролеће креће са снимањем песама, па ће лето, ако све буде како треба, провести радно. Није она навикла да седи у кући, јако воли свој посао и не жели да прави дужу паузу - рекао је извор за Свет близак певачици.

Иначе, срећни тата је почео да плаче кад је унео бебу у кућу.

- То су емоције које се не могу описати речима. Ево ухватила сам себе јуче како је гледам, а она мирна, па ме посматра. Јој, боже, не могу да верујем, само ми крећу сузе одједном. Стварно се не може описати тај осећај - рекла је Каћа.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".