- Деца су невина, имају сведоке, нема никаквих доказа против њих, не знам више зашто леже тамо и цела породица пати. Сви пате и деца и сви. За супруга, правда нека победи и истина нек изађе на видело - рекла је Сузана за "Новости".

Она је рекла да је њеним синовима тешко, и да стално питају како су им деца.

- Надамо се већ три месеца да ће да им укину притвор. Мени су инспектори рекли да ће одмах да их пусте, јер деца нису умешана ничим у злочин. Овај млађи је био у бази 21 дан, а старији је радио те ноћи, и има сведоке. Деца су стварно добра - рекла је Сузана.

Фото: Ј. Ћосин/Фејсбук/Goran Dzonic

 

Адвокат браће Џонић Филип Домазет је рекао да је тек данас примио обавештење о продужењу притвора, и да се спрема да уложи жалбу.

- Сматрам да овај трећи месец продужења притвора ничим није оправдан. Разлози су поново исти, узнемирење јавности које им се ставља на терет, самтрам да то апсолутно не може бити разлог у конкретном случају. Ушли смо у трећи месец притвора без икаквих доказа, ово је превише и претешко за породицу, иду празници и деца су узнемирена. Ово више нема смисла - кратко је рекао Домазет, и додао да не очекује никакву промену у даљем току истраге, као и да невиност његових клијената неће бити упитна у истражном поступку.

Фото: Ј. Ћосин/Фејсбук/Goran Dzonic

 

Подсећамо, Виши суд у Нишу продужио је пре три дана притвор за још 30 дана Горану Џонићу, његовим синовима Милану и Стефану Џонићу, као и браћи Александру и Костадину Милошевићу, које је првоосумњичени за убиство брата од тетке Горана Ђокића, његове супруге Гордане и ћерке Лидије означио као инспираторе и непосредне извршиоце злочина.

Ђокићи су нестали 26. септембра, а њихова спаљена тела пронађена су 2. октобра у атару села Моравац. Десетак километара даље откривено је и њихово запаљено возило "фолксваген пасат". Након хапшења осумњичених отпочета је опсежна истрага током које је до сада саслушан чак 21 сведок.

(Новости онлајн)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".