Она је признала и да је Луни опростила то што ју је муж преварио са њом и што је остала без брака, али да њеној мами Анабели никад неће.

- Она је покренула причу, а испало је да сам ја. Вероватно ја као повређена жена немам право да кажем шта имам, а сви други имају, али добро. Ја сам Луни све опростила, али нисам заборавила, док њеној мајци нит опраштам нит заборављам јер она је одлично знала шта ради. Луна је била млада, имала је право на свој живот. Ја сам због себе хтела да завршим ту причу.

Фото: АТА имагес

 

- Трећа страна, односно мој бивши супруг је ту највише био крив, међутим, та породица је све време трчала поред и кад су видели да су се зезнули било им је глупо да њега нападају, па су опет кренули на мене. Човек је мени причао бајке годинама, а њој месецима. Мада, сазнање зашто је и њу оставио ми је било шокантно - рекла је Кија за "Свет" и заинтересовала све.

Фото: АТА имагес

 

Иако јавност није знала праву истину, Коцкарева је одлучила да проговори о свему што зна.

Фото: Инстаграм принтскрин/luna_djogani

 

- Ово први пут откривам. То ми је лично рекао његов сарадник. Кад је излазио из "Задруге" да сними песме, он је желео да му један менаџер води каријеру. Попричали су о томе, и тај човек је рекао да хоће, али под условом да више не буде са Луном. У том моменту слика о њој у спољњем свету била је јако ружна, а негативне ствари би њему шкодиле у послу и биле лоше за имиџ. Он је истог момента пристао да је остави. За многе ствари ћутим, за ово више нећу. И Луна заслужује ово да зна - казала је Кристина, пренео је поменути лист.

Фото: АТА имагес

 

- Није тад била у питању никаква љубав према мени како се спекулисало већ само његова лична корист. Кад сам то чула, ја сам била у шоку. Код њега се све врти око материјалног, а не код нас две. То сам сазнала тек после три или четири године. Чак сам и ја у том моменту мислила да ме воли и да се покајао. Луна је исто мислила. Јако ружно што је човек у моменту пристао да је остави због каријере. У песми "Сањам", коју ми је Ангелина написала, иде "Ти ме продајеш, одајеш, колико кошта слава". Сад је све јасно - рекла је певачица и открила да је ово морала да каже јер је "време да сви знају истину".

(Свет)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".