Свекрва је постала пре седам година, а за то време изабраницу свог сина, лепу Рускињу Елину упознала је, заволела и прихватила као своје дете.

Једном приликом, она је за медије открила како је изгледао почетак љубавне приче њеног сина и снаје Елине:

 

- Северин је отишао на море у Турску са својим најбољим другом. Кад се вратио, ништа ми није испричао, али те вечери седели смо на тераси, било је лепо летње време, и ја чујем како звони фиксни телефон. Он је у том тренутку био у купатилу, а мене нико никад не зове на фиксни, па се јавила секретарица. Чујем женски глас који прича на енглеском. То ми је деловало важно па сам подигла слушалицу. Од свега што је причала разумела сам Северин, и схватила да је за њега. Кажем само мало и додам му бежични телефон да се јави. Кад је завршио, питам га ко је, а он ми каже да је упознао једну девојку на мору. Почне да ми прича како је слатка и лепа, да му се допала на први поглед. Питала сам га да ли могу да је видим – ма нипошто. Прошло је после тога четири или пет дана, а он ће мени: Идем ја до Москве. Прво сам мислила да иде у хотел Москву на Теразијама и питам га шта ће тамо, ко данас тамо излази увече? Не, мама, ја идем у Русију, каже ми он. И ту настаје шок. Почела сам да му причам како тамо постоји мафија која тргује људским органима, бринула сам, као и свака мајка, али он је инсистирао. Отишао је на три дана да види Елину. Кад се вратио, њих двоје били су стално на Скајпу, свакодневно су се чули и схватила сам да то јесте љубав. Међутим, сваки пут кад бих се ја укрцала на авион за викенд да наступим у Швајцарској или Немачкој, он би одмах после тога одлетео за Москву. То је крио од мене, позајмљивао је новац од пријатеља да ја не бих сазнала. Али, у једном тренутку приметила сам да су прекинули. Не знам шта се дешавало, али видела сам да не комуницирају. Кад бих га питала шта се десило, само ми је одговарао да то није моја ствар. И то је трајало до тренутка кад је дошао и рекао да се жени - испричала је певачица.

Фото: Јутјуб принтскрин/Индира Радиц Оффициал

 

Снаја Индире Радић постала је ћерка.

Њен син тада је открио да је мајку са изабраницом упознао тек када је схватио да ће је оженити:

- Решио сам да је упознам са Елином у оном моменту кад сам схватио да нас двоје планирамо заједничку будућност. Дотад је нисам оптерећивао, али кад је дошло до тога да озбиљно желимо да живимо заједно, рекао сам мајци: Е, сад ћеш неког да упознаш.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".