После много година, на опште одушевљење свих фанова, серија "Корак напред" добија свој наставак. Како је саопштила чувена Лола, глумица Беатрис Луенго, ускоро ћемо гледати нове епизоде.

- Сада је и званично. "Корак напред" се враћа - написала је глумица на свом Инстаграм профилу уз видео секвенце из претходне сезоне серије, а на које су се низали позитивни коментари фанова у виду одушевљења.


Иако су детаљи још увек непознати, за сада је сигурно да ће се Беатрис поново наћи у овом остварењу, а да ли ћемо гледати и Ингрид, Педра, Силвију, Робера и друге, остаје да видимо.

 

Подсећања ради, серија "Корак напред" односно "Un paso adelante", остварила је велики успех током вишегодишњег емитовања у периоду од 2002. године.


Серија је била омиљена међу младима, али и нешто старијима, а велики успех је постигао и бенд "UPA dance", који је током европске турнеје наступао и у Београду.

Испоставило се да је за неке од младих глумаца ово била идеална одскочна даска за наставак каријере, али неки се баш и нису снашли у свету славних, тако да нису после тога остварили неки значајнији успех.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".