Остварење је било чак и у трци за Оскара, а посебну пажњу привукла је и девојчица Биљана Чекић којој је припала главна улога са само 13 година.

Фото: Танјуг/Андреја Вукелић

 

 

Данас Биљана прославила свој 14. рођендан, а открила је и шта нас чека у остварењу које ју је прославило.

- Буду је усвојила хрватска породица и он је целог живота мислио да је Хрват. Његов син ће учествовати у "Задарској кристалној ноћи" и палити српске куће. Међутим, све ће се променити када се Дара и Будо после 50 година поново сретну. Вратиће им се сећање на болну прошлост из Јасеновца. Радња серије почиње 1991. године за време "Задарске кристалне ноћи", када је више од 2.000 наоружаних Хрвата кренуло у уништавање и пљачкање имовине Срба у Задру. Баш тамо ће се и срести Дара и Будо, и то 50 година после њиховог бекства из Јасеновца. Њих двоје дуго неће имати никакав контакт, јер ће их раздвојити након напуштања логора смрти - објавила је млада глумица.

Улоге Буде и Даре требало би да играју Љубомир Бандовић и Мирјана Карановић.

Фото: Архива Новости

 

 

Биљана живи у селу Срефлије са оцем, братом и сестром, а цело насеље броји 196 становника. Далеко од продавница, школе, сваке цивилизације, испред једне недовршене куће у тој "недођији" живи насмејана девојчица. Она жели да настави да се бави глумом, а жеља јој је да упозна и да се сретне у кадру с Милошем Биковићем.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".