„Ово је круна наше љубави“, поручили су Снежана и Драган Стојковић Пикси 3. јуна 2011, на дан када су изговорили судбоносно „да“, и то по други пут. У години у којој су обележавали две деценије идиличног брака, склопљеног пред матичарем у Марсеју, Стојковићи су пожелели да се на вечну љубав закуну и пред Богом.

Свечаност коју су припремали три месеца првобитно је требало да буде одржана у „Саборној цркви“ у Београду, али су на крају, због обавеза, изабрали Париз и „Цркву Александра Невског“. Овог пута уз њих су била и деца: Андреа, Ања и Марко.

Драган је за сведока изабрао имењака Драгана Тривана, који је на славље дошао са супругом Јеленом, док је Снежани кумовала пријатељица Ивана Мишковић-Карић, која је била у пратњи мужа Горана Карића.

Фото: Архив Новости

 

Међу званицама су били и бројни пријатељи из Београда: Снежана Дакић и Владимир Микић, Маријана Матеус, Марко Мишковић, Слободан Живојиновић, Нина Бадрић, која је у то време била у браку са Бернардом Красићем, амбасадор Србије у Француској и многи други.

Са жељом да им године које долазе буду подједнако лепе као оне које су за њима, супружници нису купили нове бурме, већ су разменили оне које су до тада носили, само су угравираном датуму првог венчања придодали други.

Фото: Архив Новости

 

Млада је носила сведену венчаницу коју је дизајнирао Зухар Мурад, док је младожења обукао одело креатора Ерменегилда Зегне, које су заједно купили у Јапану, где су тада живели. Бидермајер који је невеста бацила по завршетку церемоније, као што обичај налаже, ухвалила је њена млађа ћерка Ања. Она данас живи истинску бајку, уз изабраника и две ћерке, па нема сумње да јој је букет донео брачну срећу, ништа мању од оне у којој уживају њени родитељи.

Снежана и Драган Стојковић потрудили су се да гостима приреде незабораван угођај, те су их по изласку из цркве повели у обилазак „града светлости“ са реке, да би их после крстарења Сеном угостили у луксузном ресторану на Шанзелизеу, с погледом на Јелисејска поља. Уз коктеле, телетину са тартуфима и француске шансоне, славље је потрајало до дубоко у ноћ.
 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".