Пре него што је сандук спуштен у земљу, Наташа је у присуству породице и пријатеља прочитала неколико тужних реченица.

- Твоје крхко срце није издржало притисак овог окрутног света, пуног неправде. Била си тако млада, а тако зрела. Препуна емоција. Плакала си и за друге када они нису могли, осећала сву бол... Те твоје прелепе окице више никада неће бити тужне, нити ће пустити иједну сузу, а шта ћемо ми без тебе? - рекла је неутешна Кикина мајка.

- Ко ће нас забављати, љутити, али и волети као ти? Никада нико неће моћи да заузме твоје место, јер си ти, једном речју, била доказ да анђели и земљом ходају. Нећемо дозволити да избледи успомена на тебе, живећеш у свима нама. Почивај у миру - казала је Наташа.

Подсетимо, Кика је преминула 8. децембра у 22. години. 

Неколико дана пре сахране породица покојне Кике огласила се саопштењем, а приложили су и налазе обдукције.

Саопштење преносимо у целости:

- Наше Кике више нема и то је нешто што на жалост не можемо да променимо. Оно што можемо да урадимо је да замолимо медије, инфлуенсере, пријатеље и "непријатеље" да престану са нагађањима о томе шта се десило и шта је узрок смрти.

У извештају са обдукције стоји да је узрок смрти НЕПОЗНАТ (шифра ц1156-21). На токсиколошки налаз се чека и до 2 месеца, тако да пре тога нећемо имати информације о томе шта се тачно десило. Тиме што нагађате и причате о томе да се Кика убила довели сте до тога да ми не можемо да сахранимо наше дете и сестру јер Поп не жели да одржи опело због информација које се шире у медијима.

Уз овај извештај који достављамо вама, патријаршија ће одобрити опело, али нажалост, молба се шаље поштанским писмом и неће стићи на време, односно до термина сахране који је у уторак у 13 сати. Овим поводом молимо све људе, медије и цркву да дозволе да се на достојанствен начин опростимо од ње и сахранимо је према обичајима Српске православне цркве.

(Телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".