Pre nego što je sanduk spušten u zemlju, Nataša je u prisustvu porodice i prijatelja pročitala nekoliko tužnih rečenica.

- Tvoje krhko srce nije izdržalo pritisak ovog okrutnog sveta, punog nepravde. Bila si tako mlada, a tako zrela. Prepuna emocija. Plakala si i za druge kada oni nisu mogli, osećala svu bol... Te tvoje prelepe okice više nikada neće biti tužne, niti će pustiti ijednu suzu, a šta ćemo mi bez tebe? - rekla je neutešna Kikina majka.

- Ko će nas zabavljati, ljutiti, ali i voleti kao ti? Nikada niko neće moći da zauzme tvoje mesto, jer si ti, jednom rečju, bila dokaz da anđeli i zemljom hodaju. Nećemo dozvoliti da izbledi uspomena na tebe, živećeš u svima nama. Počivaj u miru - kazala je Nataša.

Podsetimo, Kika je preminula 8. decembra u 22. godini. 

Nekoliko dana pre sahrane porodica pokojne Kike oglasila se saopštenjem, a priložili su i nalaze obdukcije.

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Naše Kike više nema i to je nešto što na žalost ne možemo da promenimo. Ono što možemo da uradimo je da zamolimo medije, influensere, prijatelje i "neprijatelje" da prestanu sa nagađanjima o tome šta se desilo i šta je uzrok smrti.

U izveštaju sa obdukcije stoji da je uzrok smrti NEPOZNAT (šifra c1156-21). Na toksikološki nalaz se čeka i do 2 meseca, tako da pre toga nećemo imati informacije o tome šta se tačno desilo. Time što nagađate i pričate o tome da se Kika ubila doveli ste do toga da mi ne možemo da sahranimo naše dete i sestru jer Pop ne želi da održi opelo zbog informacija koje se šire u medijima.

Uz ovaj izveštaj koji dostavljamo vama, patrijaršija će odobriti opelo, ali nažalost, molba se šalje poštanskim pismom i neće stići na vreme, odnosno do termina sahrane koji je u utorak u 13 sati. Ovim povodom molimo sve ljude, medije i crkvu da dozvole da se na dostojanstven način oprostimo od nje i sahranimo je prema običajima Srpske pravoslavne crkve.

(Telegraf)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".