Постоји много примера који иду у прилог чињеници да се моћ шминке не доводи у питање. Један од њих је и девојка која је на свом ТикТок профилу показала невероватну трансформацију, да су многи помислили да није реч о истој особи пре и после шминкања.

Витни Кејт видео је започела без шминке, приказујући свој стварни изглед, истичући све оно што се сматра маном.

- Шта радите оним данима када се не осећате самоуверено - упитала је своје пратиоце, а затим приказала себе као потпуно другу особу.

Нашминкана, стилизоване косе, Витни заиста изгледа заносно. Шарена сенка, тамни руж и перфектне локне код неких су изазвали одушевљење, док су неки изразили сумњу да је на видеу пре и после шминкања иста особа.

 

 

Видео је убрзо постао виралан и до сада је сакупио више од два милиона лајкова. Неки од Витниних пратилаца су похвалили њено умеће.

- Твоје умеће је генијално. Ипак, лепа си и са шминком и без ње - написала је једна девојка.

Међутим, било је и оних других који су рекли да њена објава јесте један од разлога због чега поједини мушкарци сумњају у жене.

- Решење је да на правом састанку одете на пливање - написао је један момак, док је други додао да би девојкама требало пре дубљег упознавања "лице обрисати влажном марамицом".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".