Од Кристине се опростио њен дечко Марко Томовић потресним речима на свом Инстаграм профилу. Наиме, он је објавио видео снимак уз опис:

- Заувек бебо моја, видећемо се опет - написао је Марко.

Фото: Инстаграм

 

 

Подсетимо, тело је пронађено око 23.40 и, како "Новости" сазнају, нема трагова насилне смрти. По налогу тужиоца тело је пренето на обдукцију где ће бити утврђен узрок смрти.

Фото: Инстаграм

 

 

"Новости" сазнају да су у соби где је пронађена Кристина Кика Ђукић пронађене и одређене материје (лекови или опијати) које ће бити вештачене.

Кристинина мајка потврдила смрт

Њену смрт је потврдила и Кристинина мајка на друштвеној мрежи Инстаграм.

- Са огромним болом вас обавештавам да је моја Кика јуче преминула. О датуму сахране ћу вас обавестити - написала је утучена мајка преминуле јутјуберке.

СОС телефон за помоћ особама које размишљају о самоубиству

Број 0800/309-309, опција 1, СОС телефон је који ради 24 сата, а на који се јављају стручњаци за спречавање самоубиства - лекари Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић".

Служба ургентне психијатрије прима пацијенте 24 сата без заказивања, без књижице и без плаћања, а Центар за ментално здравље од 9 до 18 прима без заказивања.

Уколико вам је потребна помоћ, сваког дана можете позвати и волонтере Центра "Срце" од 14 до 23 часа на број телефона 0800-300-303 или им се обратити мејлом на vanja@centarsrce.org, као и преко чета на сајту www.centarsrce.org.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".