Реч је дао Стефану Михићу, по трећи пут!

- Свиђа ми се што си био директан али ниси се базирао на ситуацијама, него на спуштању. Од данас што ја имам, ја имам, што ти имаш ти имаш. Ја сам тебе лепо саслушао, немаш поштовања. Нисам те прекидао никада. Увек сам према теби показао поштовање али никада злопамтило нити неку лошу намеру. Бар тридесет пута сам ти дао јакну. Мени у животу не значи новац него лепа реч. Ја сам у праву за све што кажем, ниси показао неке аспекте нашег пријатељства. Упознали смо се у карантину. Ја сам величина за тебе. Мени ове паре не значе. Далила ти је рекла да ћеш завршити у затвору и још много ружних ствари, ти показујеш каква си особа - причао је Михић.

- Колега, квалитет ни кванититет - викала Далила.

- О Далили мислим да си јако погрешио, видећеш кроз време, забиће ти нож у леђа, рекла ти је "не требаш ми више", а сад ти опет треба, а доћи ће време када јој нећеш требати опет. То је моје мишљење, погрешио си у одабиру са њом - причао је Стефан Михић.

- Ти си за хоспитализацију, директно - убацивала се Далила.

- Следећа ствар, Далила Драгојевић Мујић, слушај ме лажна девојко, имаш двадесет осам година, живот ти није мио, ја тебе не вређам, можеш да причао и да ђускаш - рекао је Михић.

- Смараш, нико неће да те слуша, смараш, досадан си - викала је Далила.

- Ти си за золошки врт девојко, јадни су ти фазони ти си ријалити играчкица - драо се Михић.

(пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".