Музичар, који је познатији по надимку МЦ Дадо, открио је за међе како се осећао када га је старлета издала, а додаје и да је спреман на њене нападе и да може да је уништи.

- Нису ме звали у "Задругу" још увек, нити смо причали о томе, али кад би ме позвали и када бих добио добру понуду, радо бих ушао да се суочим са Далилом, али и свима из "Парова". Ту је и Миљана Кулић, али овога пута бих се са њом слагао јер је против Далиле, удружио бих се с њом - почео је Дадо и прокоментарисао њену издају супруга Дејана Драгојевића ког је преварила са Филипом Царем.

- Јадан Дејан. Ја нисам ни близу прошао као он. Кад је мене преварила са Младеном, били смо тек месец дана у вези, и то у ријалитију, а и с њим је тада само легла у кревет и пољубила се. Оно што је урадила Дејану, немам речи... Девојка је тешки дебил, дно дна. Мала је реч за њу да је ку*ва, д*оља, клошарка. Све је то благо! - открива он.

МЦ Дадо каже да би волео да се суочи са Далилом и да зна шта би је питао.

- Волео бих да се погледамо у очи после шест година и прво бих је питао да ли ме се сећа, пошто тврди да је у ријалитијима имала само три момка. И смејао бих се. Питао бих је: "Да ли те је срамота?" Иначе, ја сам њој честитао победу у "Паровима", после тога се више никада нисмо чули. И она и Дејан су ме блокирали. Ако јој нисам био дечко, што ме је блокирала? Ја сам био њено куче, али месец дана, а Дејан је то био пет година - рекао је Дадо за "Курир", који каже да је спреман да изнесе најгоре ствари које има о Далили.

- Имам бројне доказе о њој, не могу да причам, чувам их ако уђем у "Задругу". Уништићу је. Кад сам изашао из "Парова", ми смо још били у вези, али сам убрзо сазнао доста ствари о њој да ми је лакнуло што ме је преварила, јер сам хтео да је шутнем. Јављали су ми се момци, швалери, који су били с њом на ноћ. Причали су ми свашта... Како ју је понижавао неки из Тузле, па ју је момак из Сарајева израдио... Ма грозне ствари. Ако ме буде нападала, а хоће, спреман сам! - каже Дадо.

На питање шта би урадио уколико би Далила флертовала с њим и покушала да га смува, музичар признаје да не би остао имун.

- Не бих могао да будем с њом у емотивном смислу, не могу да се заљубим у њу. А овако, за авантуру, што да не. Девојка није лоша у томе што ради. Причам из искуства (смех). У томе је дефинитивно добра. Али је не бих довео кући, не бих се бламирао. Одрекла би ме се породица, пријатељи, сви. А овако, мало за***анције, што да не.

Иако мисли да је Далила добра глумица, Дадо верује да је његова бивша омађијана.

- Погледајте сада њено понашање. Иде око јадног Дејана и малтретира га, не да му да буде с другом девојком. Мислим да је на њу бачена црна магија или има џинове у себи. Оно није нормално, онако да се жена понаша. Нема два одсто мозга - завршава Дадо за поменути портал.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".