Унука легенде српског глумишта, Велимира Бате Живојиновића, Дина, удаје се следећег викенда, преносе домаћи медији.

Батина унука ће, свом дугогодишњем изабранику Алекси Ђукановићу, судбоносно "да" изговорити у недељу, 12. маја у Крагујевцу, одакле је младожења.

Дина, иначе, није неко ко воли да се експонира у јавности, а познато је да је студирала у Паризу и да је једна од Батиних шесторо унучади.

Фото: АТА имагес

 

 

Дини је својевремено уручена и диплома Дипломатске академије у Београду.

- Након марљивог труда, учења и рада, многобројних положених испита и потпуно новог, драгоценог искуства, настављам са усавршавањем за добробит наше Србије. Задовољство је и част радити с квалитетним и стручним људима, од којих може пуно да се научи, а онда долазе и резултати. Хвала свима који су били уз мене у протеклом периоду, рекла је једном приликом Дина.

Фото: АТА имагес

 

 

Бата Живојиновић је са њом провео последње тренутке свог живота, а она је о томе једном приликом и говорила:

- Од нас шесторо унучади, а сви смо студирали у иностранству, ја сам се једина вратила да будем са дедом у последњим месецима његовог живота, и уз бабу Лулу и медицинску сестру Лепу, која нам је постала члан породице. Тада сам почела да га доживљавам другачије. Имали смо озбиљније разговоре о послу и животу. До тада је све било дечја игра, рекла је тада Дина.

Фото: В. Данилов

 

 

Подсетимо. недавно су Батини посмртни остаци из Алеје заслужних грађана премештени у село Кораћица, где глумац сада почива поред своје супруге Јулијане Луле Живојиновић, а самом чину пристуствовала је и Дина.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: