Жељко и Милица Митровић имају веома близак однос са ћеркама Андреом и Кристином, а будући да су обе у озбиљним везама, Жељко је показао у каквим је односима са зетовима.

Он је поделио слику са заједничке вечере на Инстаграму, те је обојицу загрлио и написао:

- Један зет ми Рус а други Американац, Србија као и обично између - написао је Жељко метафорички.

Испод фотографије горели су коментари: "Лепши Жељко од њих", "Десно супер Лево Катастофа", "Минус и плус", "Битно је да су сви задовољни Србијом", "Нека су кћерке срећне и нека су они добри људи а све остало је мање битно", написао је неко, док је Милица Митровић оставила три смајлића.

Није тајна да је млађа ћерка Жељка и Милице Митровић, Андреа, већ дуго у вези са доктором у успону, Американцем Шоном Парнетом. Поносни родитељи подржавају избор своје мезимице, о чему најбоље сведочи заједничко путовање на које су отишли. Јавност још прича о романтичном рођенданском изненађењу које јој је Шон Андреи Митровић приредио пре неколико година у Паризу, а у целокупној организацији учествовали су нико други до Жељко и Милица, што такође потврђује нагађања да власници "ружичасте телевизије" будућег зета обожавају.

Са Шоном и њиховом млађом мезимицом Андреом прошле године су се запутили у Њујорк, а по свој прилици одлично су се провели.

Вереник њихове старије старије наследнице Кристине, Илија Рискин, један је од најмлађих милијардера на свету. Он је 2020. запросио младу Митровићку, а наследник је породичне компаније која се бави производном уранијума, па се неретко може чути да је он заправо наследник краља уранијума. Они који познају млади пар кажу да је Илијина породица једна од најуспешнијих у свету кад је у питању уранијум.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/sixchick

 

 

Кристинин будући супруг има и сопствени бизнис, који води у Лондону, где и живи, али и у Уједињеним Арапским Емиратима. Има свој приватни авион, обезбеђење, возаче, као и велики број скупоцених аутомобила, које мења готово свакодневно. Он и Кристина су се упознали током школовања у Енглеској. Био је један од најбољих студената и говори више страних језика.

Нема сумње да када свадбе младих Митровићки дођу на ред, биће то спектакли о којима ће се причати.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: